BLOG
Ritz Andi
Ritz Andi
2023.12.23 16:09

BOLDOG KARÁCSONYT!

boldogság
RitzAndi
Szűrés törlése
BOLDOG KARÁCSONYT!

 

karácsony kereszténység második legnagyobb ünnepe, a húsvét után a legnagyobb, amellyel Isten fia, Jézus Krisztus földi születésére emlékeznek. Assisi Szent Ferenc az ünnepek ünnepének tartotta. Minden évben december 25-én tartják világszerte.

Annak ellenére, hogy a karácsony a keresztények ünnepe, sok nem keresztény ember is megüli világszerte az emberi szeretet ünnepeként.

Ezen az ünnepen a szereteté a főszerep, ilyenkor minden más értelmet nyer, másképp látjuk a világot még ha csak pár napra is.

A Karácsony varázsa megérinti szívünket és úgy érezzük, hogy muszáj ebben a rohanó világban legalább egy évben egyszer megteremteni a „mi kis tökéletes világunkat”.

Ez az ünnep tényleg arról szól, hogy azzal legyünk, akit szeretünk, jelentsen ez bárkit is. Az is fontos, hogy ne engedjünk a kísértésnek, és a tárgyi ajándékok helyett próbáljunk meg inkább olyan ajándékokat adni, melyekkel élményeket szerzünk egymásnak s magunknak egyaránt.

Ennek az ünnepnek ugyanis a szeretetről kell szólnia, s a feltétlen odaadásról. Ez az az igazi csoda, amit az ünnep megteremt.

De figyeljünk, hogy ne vegye el az ünnepi hangulatot az állandó sütés-főzés, az állandó konyhában tartózkodás. Legyünk együtt a szeretteinkkel!

 

 

BOLDOG KARÁCSONYT!

Köszönöm, hogy velem tartasz! 

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg mással is!

 

 

További boldog napot!

 

Ritz Andi - a tudatos boldogság-építő

andi@ritzandi.hu

 

 

Iratkozz fel hírlevelemre! - FELIRATKOZOM

 

Válassz az ajándékaim közül! - ITT

 

Csatlakozz hozzánk a Facebookon a zárt csoportba! - CSATLAKOZOM

 

 

Ezeket is olvasd el! :)

 

 

Miért és mivel szabotáljuk a boldogságunkat?

A hálában varázserő van.

Boldogságunk függ az élethez való hozzáállásunktól : az optimisták sokkal több mindenben megtalálják, mint a pesszimisták.

Mindenki szeretne valamilyen lenni: ki sovány - ki kövér(?); ki szőke - ki barna; ki gazdag - ki szegény(?); ki göndör hajú - ki egyenes hajú;.....